Artcafé

Art Cafe/Galerie is ook een ontmoetingsplek voor kunstzinnigen en kunstliefhebbers.

Naast vernissages (de officiele opening van een expositie) is er ook met enige regelmaat op zaterdagmiddag een optreden, een lezing, een voordracht of een andere kunstzinnige uiting, veelal gratis te bezoeken. Aan de rechterzijde kunt u zien welke activiteiten er gepland staan.

Dit podium is er voor de liefhebber, dus als u zich geroepen voelt het podium te betreden, neem dan vooral even contact met ons op. Kijk ook even aan de rechterzijde om te zien wie u (onder andere) al voor zijn gegaan.

Tijdens het bekijken van de geexposeerde kunstwerken kunt u in het Art Café/Galerie een drankje en een eenvoudig maar heerlijke lunch nuttigen.

Vanuit de galerie kunt u ook direct doorlopen naar de winkel om te zien wat er in deze snoepwinkel voor kunstminnend publiek te vinden is. 

Wilt u ook optreden in ons galeriecafé?

Wil jij een plek op ons gratis podium? Alles mag: zang, dans, voordracht, toneel, muziek. We bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-300.00.80 of via het emailadres info@brugman-art.nl

Video's

Gumbo & The Monk, Live on the Bridge (oktober 2018)

Ray Romijn, Live on the Bridge  (februari 2018)

Galerie Brugman-Art
Openingstijden

Maandag12.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 – 17.30 uur
Zaterdag10.00 – 16.00 uur
Zondaggesloten