Expositie Otto Zegers

Van 28 augustus t/m 25 september 2021
Brugman Art, Herenstraat 125 Voorburg.

Ik ben Otto Zegers (1997) en weet sinds mijn 8e dat ik autisme heb. Van kinds af aan teken en schilder ik de beelden die ik zie uit de fantasie boeken en films die ik goed vind (zoals Dr Who – een engelse SciFi serie -, Starwars en vele anderen). Er komen werelden in samen en vaak zijn er in die verhalen ook misverstanden tussen de werelden en soms strijd. Sommigen in die verhalen weten daar dan een weg in te vinden. Dat interesseert mij. Naast tekenen en schilderen, maak ik ook computer animaties en objecten waar ik vaak mijn 3D printer bij gebruik.

U bent van harte welkom tijdens de vernissage: zaterdag, 28 augustus 2021 van 15.00 uur tot 16.30 uur
De expositie is te bezichtigen van 28 augustus tot en met 25 september 2021.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.