Expositie Sonja Kamp, Fabiana Nobbe en Diana Harteveld

Van 26 februari t/m 29 maart 2022
Brugman Art, Herenstraat 125 Voorburg.

Vanaf 26 februari tot met 29 maart 2022 stellen Sonja Kamp, Fabiana Nobbe en Diana Harteveld hun werk tentoon in de galerie van Brugman Art.

Sonja Kamp heeft Bouwkunde gestudeerd aan de TU en was daarnaast al van jongs af aan met kunst bezig.
De kunst bleef de rode draad, die zij naast het werk in de techniek weer oppakte. Nu is zij werkzaam als zelfstandig kunstenaar en gebruikt haar architectuur achtergrond in haar kunst, bestaande uit 2D en 3D werk. ​In het 3D werk richt haar onderzoek zich op de talloze variaties in kleur en compositie binnen één patroon.​
Meer over Sonja en haar werk is te lezen en zien op https://www.sonjakamp.nl/

Fabiana Nobbe heeft een modeopleiding gevolgd.
Later ontstond haar passie voor het werken met hout. In deze expositie laat Fabiana een deel zien van haar werk ‘Schilderen met hout’. Portretten en afbeeldingen in hout. Vervaardigd met de handbeugelzaag. Elk stukje hout wordt afzonderlijk geschuurd en afgewerkt met beits of lak en verlijmd tot één geheel.
Meer over Fabiana en haar werk is te lezen en zien op http://www.fabi-art.nl/

Diana Harteveld komt oorspronkelijk uit Bulgarije waar voor het eerst haar passie voor keramiek ontstond.
Na twee universitaire opleidingen heeft zij uiteindelijk definitief gekozen voor het werken met klei. Diana maakt decoratieve en unieke kunstwerken van porselein en steengoed, geïnspireerd door de natuur, de rijke kunstgeschiedenis, haar verleden en haar heden.
Meer over Diana en haar werk is te lezen en zien op http://www.dnadiana.nl/

I.v.m. de vernieuwde covid maatregelen is het veplicht om bij binnenkomst (van de vernisage) uw QR code of een testbewijs te laten zien.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.