Expositie Thelma Hopman

1 mei t/m 29 juni 2019 (verlengd!)
Brugman Art, Herenstraat 125 Voorburg.
Vernissage: 4 mei 2019, van 15.00 – 16.30 uur

Even voorstellen. Ik ben Thelma Hopman (geb. 4 maart 1959) en ben geboren in Den Haag,  opgegroeid in Zeeland. Na mijn middelbare school heb ik in verscheidene werelddelen gewoond en gewerkt. Vanaf mijn jeugd is het schilderen mij meegegeven door mijn vader, Kunstschilder Jan Hopman (1908-1975).  

Mijn techniek is acryl op gespannen linnen doek. Deze techniek past geheel bij mijn werkwijze. De abstracte kunst heeft echter mijn interesse,  waar ik mij de laatste jaren op toe leg. Mijn reeks turkoise doeken ziet u als eerste. Mijn serie “POPPEDIJNEN” is bekend geworden door hun innemende kleuren en vrolijken de muren op van o.a. kapsalons, restaurants, kantoren en winkelbedrijven. Naast mijn abstracte schilderijen heb ik ook andere stijlen. 

Meer informatie over Thelma Hopman is te vinden op haar website: www.thelmahopman.nl

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.