Exposities in de galerie

De galerie van Brugman Art ligt in het oude centrum van Voorburg, aan de sfeervolle winkelstraat ‘de Herenstraat’, op nummer 125. Op loopafstand van Hofwijck, station Voorburg en vele bezienswaardigheden is het een aangename plek om je te omringen door kunst. 

Doorlopend zijn er exposities in onze galerie, uiteenlopend van schilderkunst, tekeningen, grafiek, ruimtelijke werk en digitale kunst, van zowel beginnende als gevestigde kunstbeoefenaars.

De vernissages vinden meestal plaats op de zaterdag, soms omlijst door muziek. Maar ook andersom is er vaak live muziek te beluisteren in ons galerie! Kijk maar eens in de agenda om te zien wat er binnenkort te doen is.

Naast de exposities kunt u bij ons ook terecht voor een hapje en drankje in ons galeriecafé Art & Bites. Ook kunt u zo doorlopen naar de aangrenzende winkel voor teken- en schildersbenodigdheden, of een kijkje nemen in een van de drie ateliers, waar zo’n 40 cursussen per week worden gegeven.

Wilt u ook exposeren bij Brugman Art?

Wilt u ook exposeren in onze galerie? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 300 00 80 of via het emailadres info@brugman-art.nl. Natuurlijk bent u ook welkom in de winkel.

Actuele exposities

Expositie “Paysages” door Pascall Venot

Van 1 oktober t/m 1 november 2022Brugman

Expositie “De vriendinnen van Anne” door Anne Bos

Van 4 t/m 30 augustusBrugman Art, Herenstraat

Expositie “Infinity” door Petra Wilderink

Van 6 t/m 30 juliBrugman Art, Herenstraat

Expositie leerlingen Mirjam & Mireille

Van 1 t/m 4 juliBrugman Art, Herenstraat

Video's

Leuke TV opname van Midvliet TV expositie cursisten Maria Stella

Impressie van de expositie van Pascall Venot (januari 2019)

Impressie van de expositie van Jacques Elkhuizen sr (januari 2019)

Galerie Brugman-Art
Openingstijden

Maandag12.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 – 17.30 uur
Zaterdag10.00 – 17.00 uur
Zondaggesloten