Workshop Landschappen in Impressionistisch Perspectief – Corné Akkers

Zaterdag 14 maart 2020, 14.00 tot 16.30u.
Docent: Corné Akkers
Locatie: Brugman Art, Zwartepad 7, Voorburg

In deze workshop leert u om het landschappelijk thema met pastel op impressionistische wijze op te zetten.

De workshop is gelimiteerd tot maximaal 10 deelnemers zodat de omstandigheden voor een persoonlijke begeleiding op maat optimaal zijn.

De focus in deze werkshop ligt in de materiaalbehandeling die pastel eigen is en de fascinerende impressionistische resultaten die men kan verkrijgen, als men de kwaliteiten van het landschap als schildermotief op luministisch / impressionistische wijze leert ontdekken. Aan de hand van voorbeeldfoto’s begeleidt docent Corné Akkers u in de opzet en verdere uitwerking van de pasteltekening.

Het einddoel is dat u nieuwe inzichten verwerft, waardoor het opzetten van een goede pasteltekening verwordt tot een vaardigheid die techniekbeheersing combineert met uw eigen opvatting en smaak.

Er is ook ruim aandacht voor algemene zaken zoals het bepalen van compositie,
kleurgebruik en het gebruik van grafische technieken. Ook zal docent Corné Akkers ingaan op de pastel- en papiersoorten waarmee goede resultaten behaald kunnen worden.


In het goed geoutilleerde Atelier Brugman zijn aanwezig: atelierezels, clips en hardboard voor het opspannen van pastelpapier.
U kunt eigen materialen zoals pastelkrijt, -papier en -potloden meenemen of in de winkel aankopen.

Kosten: €35,-  (exclusief materiaalkosten)

Aanmelden:
U kunt zich opgeven bij Brugman Art (Zwarte Pad 7, Voorburg), bellen naar (070) 300 00 80 of een e-mail sturen naar: info@brugman-art.nl

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.