Workshop Naaktmodel schetsen

Woensdag 28 augustus 2019, 13.30u tot 16.00u.
Kosten: €35 inclusief materiaal en model
Docent: Corné Akkers
Locatie: Brugman Art, Zwartepad 7, Voorburg.

Omschrijving
In deze workshop leert u een naaktmodel naar eigen waarneming te vervatten op papier en/of doek. De workshop is gelimiteerd tot maximaal 10 deelnemers, zodat de omstandigheden voor een persoonlijke begeleiding op maat optimaal zijn.

Het opzetten van een het menselijk lichaam wordt door velen ervaren als lastige materie. De nadruk in deze workshop ligt daarom op het spelenderwijs bezig zijn met menselijke vormen, zodat u met plezier, stap-voor-stap, leert hoe u het modelschetsen in de vingers krijgt. Het einddoel is dat u nieuwe inzichten verwerft, waardoor het opzetten van een goed model niet langer meer een droom blijft. Het is dan verworden tot een vaardigheid die techniekbeheersing combineert met uw eigen opvatting en smaak.

Dit is echter niet alles. De docent, Corné Akkers, voert u tijdens de workshop langs de geschiedenis van de kunst: de klassieke modelkunst uit de Renaissance, het impressionisme, fauvisme tot en met hedendaagse naakten, al dan niet abstracter opgezet. Zo kunt u zich een beter beeld vormen van de uitdrukkingsmethode die het best bij u past.

Aanmelden

U kunt zich opgeven bij atelier Brugman (Zwarte Pad 7, Voorburg),
bellen naar (070) 300 00 80 of een e-mail sturen naar info@brugman-voorburg.nl

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.