Workshop portret schetsen

Zaterdag 31 augustus 2019, 14.00u tot 16.30u.
Kosten: €35 inclusief materiaal en model
Docent: Corné Akkers
Locatie: Brugman Art, Zwartepad 7, Voorburg.

Omschrijving

In deze workshop leert u een portret naar eigen waarneming te vervatten
op papier en/of doek.
De workshop is gelimiteerd tot maximaal 10 deelnemers, zodat de omstandigheden voor een persoonlijke begeleiding op maat optimaal zijn.

Het opzetten van een portret wordt door velen ervaren als lastige materie. De nadruk in deze workshop ligt daarom op het spelenderwijs bezig zijn met proporties in het gezicht en het vervatten van de essentie van een gezicht in lichte en donkere vlakken, zodat u met plezier, stap-voor-stap, leert hoe u het portretschetsen in de vingers krijgt. Het einddoel is dat u nieuwe inzichten verwerft, waardoor het opzetten van een goed portret niet langer meer een droom blijft. Het is dan verworden tot een vaardigheid die techniekbeheersing combineert met uw eigen opvatting en smaak.

Dat is echter niet alles. De docent, Corné Akkers, voert u tijdens de workshop langs de geschiedenis van de kunst: de klassieke modelkunst uit de Renaissance, het impressionisme, fauvisme tot en met hedendaagse naakten, al dan niet abstracter opgezet. Zo kunt u zich een beter beeld vormen van de uitdrukkingsmethode die het best bij u past.

Aanmelden

U kunt zich opgeven bij Brugman-Art (Zwarte Pad 7, Voorburg),
bellen naar (070) 300 00 80 of een e-mail sturen naar info@brugman-art.nl

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.