Workshop “Portret tekenen” door Corné Akkers

Zaterdag 14 mei 2022, 14.00 tot 16.30u.
Docent: Corné Akkers
Locatie: Brugman Art, Zwarte Pad 7, Voorburg

In deze workshop leert u een portret naar eigen waarneming te vervatten op papier.
De workshop is gelimiteerd tot maximaal 8 deelnemers zodat de omstandigheden voor een persoonlijke begeleiding op maat optimaal zijn.
 
Er is ruim aandacht voor algemene zaken zoals het bepalen van compositie, tonaal beeld en het gebruik van grafische technieken.
 
Het opzetten van een portret wordt door velen ervaren als lastige materie. De nadruk in deze workshop ligt daarom op het spelenderwijs bezig zijn met diverse vormen in een portret. Het einddoel is dat u nieuwe inzichten verwerft, waardoor het opzetten van een goede menselijke verhoudingen niet langer meer een droom blijft. Het is dan verworden tot een vaardigheid die techniekbeheersing combineert met uw eigen opvatting en smaak. Goed tekenwerk is ook essentieel voor het vervatten van een portret in olie- of acrylverf.
 
De sessie zal plaats vinden in de galerie aan de Herenstraat-zijde. Voor de sessie worden verschaft: atelierezels en hardboard voor het opspannen van papier voor handen, evenals kneedgum en houtskool. U kunt uiteraard ook uw eigen materialen meenemen.
 
Duur workshop:
14:00 – 16:30 uur.
 
Datum:
Zaterdag, 14 mei 2022
 
Kosten:
€ 39,50  inclusief model, materiaalkosten, hapje en drankje
 
Aanmelden:
U kunt zich opgeven bij Brugman Art (Zwarte Pad 7, Voorburg), bellen naar (070) 300 00 80 of een e-mail sturen naar: info@brugman-art.nl

Inschrijven

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.