ZOMERSPELEN 2024

Houd deze pagina in de gaten! Achter de schermen zijn wij heel hard bezig om een mooi zomerprogramma ‘De Zomerspelen bij Brugman Art’ te maken

Wij gaan spelen deze zomer! Je kunt bij ons de hele zomer meedoen met ‘De Zomerspelen’. Wat bedoelen we hiermee? Gedurende 6 weken in juli en augustus kun je meedoen aan allerlei leuke creatieve uitdagingen. Niet om ‘grote kunst’ te maken, maar om eens ander materiaal uit te proberen of gezellig samen bezig te zijn. Heb jij er al zin in? Wij wel! Neem gerust een vriend(in) of (klein)kind mee. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom!

De winkelmedewerkers zullen voor iedere keer weer een leuke uitdaging verzinnen die je kunt uitvoeren in je schetsboek. Als je andere materialen of spullen zelf moet meenemen dan zullen we dat erbij vermelden. Maar een schetsboek en wat potloden of pennen zal over het algemeen voldoende zijn om mee te kunnen doen. Voor 10 euro per persoon kun je meedoen. Dit is exclusief materiaal maar inclusief een lekker koffie of thee van ‘JeBloem’.

Tijdens deze lessen mag je ook besluiten je eigen werk af te maken. Dat is ook geen probleem!

Binnenkort staat hier het hele zomerprogramma, nog even geduld, we zijn achter de schermen hard aan het werk!