Word jij onze nieuwe winkelmedewerker? Wij zoeken iemand erbij voor de zaterdag!

Weet jij het verschil tussen acryl- en olieverf? Of tussen katoen en linnen? Wanneer kun je beter aquarelpapier of mixed media papier gebruiken?

Heel veel vragen die je op een willekeurige zaterdag in onze winkel zult horen. Het is daarom wel een pre dat je iets weet van kunstenaarsmaterialen en waarvoor je ze kunt gebruiken. Naast een winkel hebben we ook 4 ateliers waar de hele week lessen worden gegeven. Op zaterdag stoppen de meeste lessen om 13:00 uur, en daarna starten de workshops. Voor de workshops moeten soms ook dingen klaargezet worden, terwijl het ook druk kan zijn in de winkel. Overzicht en flexibiliteit zijn wel eigenschappen die je op dat moment moet kunnen inzetten. Op rustige momenten verwerkt je pakbonnen, zet je nieuwe produkten in het systeem (we werken met wordpress) of spiegel je de produkten in de winkel.

Rond half 5 stopt de laatste les en de workshops. Daarna lopen we een rondje door de winkel en door de ateliers, halen we de kopjes op die gebruikt zijn in de workshops, verschonen we de prullenbakken en kijken of alles opgeruimd en netjes is voor de lessen die maandag weer starten. Je helpt de laatste klanten en om 5 uur sluiten we de winkel. 

Heb je interesse in deze bijbaan? Stuur je motivatie naar info@brugman-art.nl t.a.v. Humphrey Brugman

DOCENTEN TEKENEN EN SCHILDEREN GEZOCHT

Zoek je een ruimte om teken en/of schilderles te geven? Wij hebben ateliers die beschikbaar zijn voor verhuur voor 8-10 personen. We verhuren de ruimte per dagdeel. Stuur een mailtje naar info@brugman-art.nl voor meer informatie.

 

WORKSHOPRUIMTE TE HUUR

Zoek je een ruimte om een workshop te geven? Op zaterdagmiddag hebben we twee ruimtes beschikbaar (atelier 3 (boven) en 4) met 8 plekken aan tafel of 8 plekken aan een ezel. Daarbij hebben atelier 2 de hele dag beschikbaar (2 dagdelen). Deze ruimte is geschikt voor 6-8 mensen. Je betaald per 12,50 per persoon per dagdeel. Het is mogelijk een thee arrangement erbij te boeken voor 1,50 euro per persoon. Je kunt een waterkoker gebruiken, er staan kopjes, verschillende soorten thee en iets lekkers op tafel. Je beslist zelf of je vooraf, tussendoor of een pauze inlast in je workshop.

De workshops die we aanbieden dienen wel in lijn te zijn met onze winkel in kunstenaarsbenodigheden en onze dagelijkse cursussen die worden gegeven door de docenten. Mocht je twijfelen, vraag gerust of je workshop in ons aanbod past.

Tijden: We winkel opent op Zaterdag om 10:00 uur. Vanaf dat moment kun je naar binnen om alles klaar te zetten. De winkel sluit om 17:00 uur, dan moet ook de ruimte weer opgeruimd zijn, hou daar rekening mee door op tijd de workshop te eindigen.

Zaterdagochtend dagdeel: 10:30 – 13:00 uur (vanaf 10:00 kun je alles klaarzetten)
Zaterdagmiddag dagdeel : 13:30 – 16:30 uur (vanaf 13:15 kun je alles klaarzetten. De meeste workshops beginnen om 14:00 uur)