DOCENTEN TEKENEN EN SCHILDEREN GEZOCHT

Zoek je een ruimte om teken en/of schilderles te geven? Wij hebben ateliers die beschikbaar zijn voor verhuur voor 8-10 personen. We verhuren de ruimte per dagdeel. Stuur een mailtje naar info@brugman-art.nl voor meer informatie.

 

WORKSHOPRUIMTE TE HUUR

Zoek je een ruimte om een workshop te geven? Op zaterdagmiddag hebben we twee ruimtes beschikbaar (atelier 3 (boven) en 4) met 8 plekken aan tafel of 8 plekken aan een ezel. Daarbij hebben atelier 2 de hele dag beschikbaar (2 dagdelen). Deze ruimte is geschikt voor 6-8 mensen. Je betaald per 12,50 per persoon per dagdeel. Het is mogelijk een thee arrangement erbij te boeken voor 1,50 euro per persoon. Je kunt een waterkoker gebruiken, er staan kopjes, verschillende soorten thee en iets lekkers op tafel. Je beslist zelf of je vooraf, tussendoor of een pauze inlast in je workshop.

De workshops die we aanbieden dienen wel in lijn te zijn met onze winkel in kunstenaarsbenodigheden en onze dagelijkse cursussen die worden gegeven door de docenten. Dit kan van zo breed zijn op teken en schildersgebied. Mocht je twijfelen, vraag gerust of je workshop in ons aanbod past.

Tijden: We winkel opent op Zaterdag om 10:00 uur. Vanaf dat moment kun je naar binnen om alles klaar te zetten. De winkel sluit om 17:00 uur, dan moet ook de ruimte weer opgeruimd zijn, hou daar rekening mee door op tijd de workshop te eindigen.

Ochtend dagdeel: 10:00 – 13:00 uur 
Middag dagdeel : 13:15 – 17:00 uur