INSCHRIJF EN WORKSHOP VOORWAARDEN

De ticket verkoop van de workshops die wij aanbieden gaan via de docent. Je kunt of via de webwinkel van de docent een ticket boeken, of je aanmelden via de mail. De docent zal je een betaallink sturen in een mail. Na betaling van je ticket is je bevestiging definitief. Het kan zijn dat de docent alleen een aanbetaling vraagt, maar daarover zal docent je informeren in de mail.

Inschrijven workshop
Inschrijven voor een workshop gaat via de docent. Nadat je betaling is ontvangen is de inschrijving definitief. Alle workshops zijn uitsluitend toegankelijk vanaf 12 jaar (behalve als anders staat aangegeven). We gaan er hierbij vanuit dat het kind dan zelfstandig kan werken of dat een volwassene meekomt ter begeleiding. 

Betaling/ annulering workshop
Alle workshops dienen vooraf betaald te worden, tenzij anders staat vermeld. Na je betaling ontvang je van de docent een automatische bevestiging en is je aanmelding definitief.

Annuleren van je inschrijving; 
Het annuleren van een workshop heeft voor ons, de docent, en soms zelfs voor andere deelnemers gevolgen. Bij een annulering is het maar de vraag of jouw plek weer kan worden opgevuld en soms maakt juist jouw plek het verschil of een workshop wel of niet door kan gaan. Je kunt ook denken aan de gevolgen voor het inplannen van de docent, de voorbereidingen die de docent gedaan heeft en soms zelfs het inkopen van materiaal (als de workshop inclusief materiaal is). Vandaar dat we genoodzaakt zijn om onze voorwaarden te verscherpen. Neem ze goed door om teleurstelling te voorkomen:  

Afmeldingen kunnen gedaan worden op de manier waarop ze zijn besteld: bij de docent zelf. Geef je naam, datum en de naam van de workshop door.
– Bij afmelding tot 14 dagen voor aanvang:je krijgt het aankoopbedrag minus het reserveringsticket teruggestort. 
– Bij annulering tussen 14 tot 7 dagen voor aanvang: je krijgt 50% van het deelname geld teruggestort.
– Bij annulering vanaf 7 dagen vóór aanvang: er wordt dan 100% van het deelname geld in rekening gebracht, daardoor geven we geen geld retour. Uiteraard is het wel mogelijk om iemand anders in uw plaats te laten gaan. Graag ontvangen wij daar van te voren een berichtje over zodat we die persoon die dag welkom kunnen heten. 

Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt geen geld teruggeboekt. 

Annuleren van de inschrijving groepen
Voor inschrijvingen van groepen gelden dezelfde voorwaarden als bij individuele inschrijving en annulering. Echter, indien op de dag van de workshop het daadwerkelijk aantal deelnemers lager is dan eerder opgegeven, zal het gehele bedrag voor het eerder gereserveerde aantal gefactureerd worden. Het is niet mogelijk om reeds geboekte groepsactiviteiten te annuleren binnen 6 weken voor de geplande activiteit.

Annulering workshop
Mocht een workshop door de docent en/of Brugman art worden geannuleerd, b.v. bij onvoldoende deelnemers, word je uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de workshop geïnformeerd en zal het inschrijfgeld binnen 5 werkdagen worden geretourneerd. Bij ziekte van de docent of een andere vorm van overmacht word je hier uiteraard zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte gebracht en krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort. 

Publicatie beeld/geluidsmateriaal
Het is mogelijk dat er tijdens de workshop foto’s, beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt. Dit materiaal kan gebruikt worden voor publicitaire doeleinden zoals brochures, flyers, websites en social media. Wij melden dit altijd even van tevoren, zodat eventuele bezwaren ter plekke doorgegeven kunnen worden. 

Hou er rekening mee dat je tijdens de workshop wel foto’s maken van je eigen werk mag maken, zolang er maar geen andere deelnemers in beeld zijn.

Aansprakelijkheid
Brugman Art en de desbetreffende docent zijn niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van je eigendommen ontstaan tijdens de workshopv