De winkel in Voorburg

Beste klant,

Bij ons kunt u 6 dagen per week terecht voor al uw teken en schilder-materialen.

Brugman-art is te vinden in het oude centrum van Voorburg, grenzend aan de achterzijde van de galerie aan de Herenstraat 125 met een doorloop naar het pand op Zwartepad 7. Hier bevindt zich een uitgebreide kunstspeciaalzaak met een keuze aan producten voor zowel de beginnende, de amateur als de professionele kunstschilder of tekenaar.

In onze speciaalzaak kan je naast hoogwaardige producten ook altijd terecht voor informatie en advies.

Service staat hoog in het vaandel bij Brugman-art!

Studenten van de kunstacademie maar ook cursisten en verenigingen komen bij Brugman in aanmerking voor verschillende kortingen!

Assortiment

In onze webshop is ons assortiment in grote lijnen terug te vinden. Let op: omdat niet alle producten makkelijk vervoerd kunnen worden staan niet alle producten in de webshop. Wilt u zeker weten of het product waar u naar op zoek bent bij ons in de winkel te koop is, bel dan even naar de winkel op het volgende telefoonnummer: 070-300.00.80.

Ook als we een product buiten ons assortiment voor u kunnen bestellen, dan doen we daar ons uiterste best voor!

Geschiedenis van Brugman

Na twintig jaar in de reclamewereld gebivakkeerd te hebben vond Brugman het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Omdat ik toch heel graag met creatieve mensen wilde werken ben ik in die richting blijven zoeken”. Brugman volgde zelf de kunstacademie en moest zijn materialen altijd van ver halen. “Ik woonde in Leidschendam en moest als ik wat nodig had altijd op de fiets naar Den Haag.” 

In 2004 opende Brugman de deuren van zijn speciaalzaak voor teken- en schildersbenodigdheden, direct al in combinatie met (schilder)cursussen gegeven door kunstenaars. Destijds had hij hier twee ateliers voor beschikbaar. Niet lang daarna deed zich de mogelijkheid voor om ook het aansluitende pand aan de Herenstraat 125 toe te voegen. Hier werd de voormalige kledingzaak omgebouwd tot galerie, cursusruimte en cafe, met een doorgang naar de aangrenzende winkel. 

Video's

Video over Brugman Art, uit de serie ‘Een zaak van belang’ (2018). Humphrey Brugman vertelt hierin over zijn bedrijf: de winkel, de galerie en de cursussen.

Video-impressie van het 10-jarig jubileum van Brugman Art.

Contact
Openingstijden

Maandag12.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag09.00 – 17.30 uur
Zaterdag10.00 – 17.00 uur
Zondaggesloten