Workshops

In het hartje van het oude Voorburg worden workshops verzorgd door ervaren beeldend kunstenaars en professionele trainers, voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Aan de rechterzijde vindt u een actueel overzicht van de workshops die worden aangeboden bij Brugman Art. Hier kunt u lezen wanneer de workshop plaatsvindt, wie de docent is en wat de workshop kost. Ook kunt u natuurlijk hier lezen wat u kunt verwachten van de workshop. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier onderaan de beschrijving van de workshop.

Creatief bedrijfsuitje

Creativiteit ontdekken in en met al uw medewerkers? Effectiviteit in het werk- en denkproces vergroten? Brugman verzorgt bedrijfsuitjes waar medewerkers worden uitgedaagd om op een andere manier naar hun alledaagse werkelijkheid te kijken. Teambuilding en de vergroting van ieders probleemoplossend vermogen staan hierbij voorop.

Culinaire omlijsting

De workshops kunnen naar wens uitgebreid worden met een lunch, een cursus wijnproeven in de speciale sfeer van ‘de Wijnheeren‘ in de Herenstraat en afgesloten worden met een diner in het restaurant naar keuze. Dit alles bevindt zich op loopafstand van ons atelier.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op!

Aanmelden

Hieronder staan de workshops die binnenkort worden gegeven. Let op! Het kan zijn dat de workshops niet op datum staan.

Weet u al welke workshop u wilt volgen? Bel ons op 070-300.00.80, kom langs in de winkel of meld je hieronder direct aan!

Workshops in de agenda

Zomerteken- en schilderlessen 2019

Kennismaken met onze cursussen in de zomer

Sieraden maken in twee middagen

Donderdag 13 juni 2019, 13.30u tot 17.00u.