Workshops

In het hartje van het oude Voorburg worden workshops verzorgd door ervaren beeldend kunstenaars en professionele trainers, voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Aan de rechterzijde vindt u een actueel overzicht van de workshops die worden aangeboden bij Brugman Art. Hier kunt u lezen wanneer de workshop plaatsvindt, wie de docent is en wat de workshop kost. Ook kunt u natuurlijk hier lezen wat u kunt verwachten van de workshop. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier hier rechts, of door te bellen of mailen naar de winkel.

Creatief bedrijfsuitje

Creativiteit ontdekken in en met al uw medewerkers? Effectiviteit in het werk- en denkproces vergroten? Brugman Art verzorgt bedrijfsuitjes waar medewerkers worden uitgedaagd om op een andere manier naar hun alledaagse werkelijkheid te kijken. Teambuilding en de vergroting van ieders probleemoplossend vermogen staan hierbij voorop.

Onderaan deze pagina vindt u de workshops die wij op dit moment aanbieden aan bedrijven en andere gezelschappen. Natuurlijk mag u altijd contact opnemen als u specifieke wensen heeft.

Culinaire omlijsting

De workshops kunnen naar wens uitgebreid worden met een lunch, een cursus wijnproeven in de speciale sfeer van ‘Wijnhuys Huygens’ in de Herenstraat en afgesloten worden met een diner in het restaurant naar keuze. Dit alles bevindt zich op loopafstand van ons atelier.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op!

Hieronder kunt u zien welke workshops u kunt boeken op aanvraag
Aanmelden

Hieronder staan de workshops die binnenkort worden gegeven. Let op! Het kan zijn dat de workshops niet op datum staan.

Weet u al welke workshop u wilt volgen? Bel ons op 070-300.00.80, kom langs in de winkel of meld je hieronder direct aan!

Workshops in de agenda

Kinderworkshop ´Wintertafereel`

Zaterdag 22 februari 2020, 14.00 tot 16.00u.

Workshop `A rainy day 2`

Za 1 februari 2020, 14:00 tot 16:30

Workshop `A rainy day 1`

Za 11 januari 2020, 14:00 tot 16:30

Workshop Wijn en Chocolade

Za 7 december 2019, 14:00 tot 16:30u.